„DocIgniter” este proprietatea societatii comerciale T2 S.R.L., cu sediul social in Str. Ceaus Firica Nr. 35, 145100 Rosiorii de Vede, Teleorman, inregistrata la ORC Teleorman sub nr. J34/453/2006, avand CIF : RO 18898207, E-mail: anatol.oprea@tpatrat.com, telefon:+40788888539.

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor regulamentul privind termenii si conditiile care guverneaza utilizarea site-ului www.docigniter.ro, a serviciilor si software-ului inclus ca parte a serviciilor, precum si a asistentei pentru clienti (denumite in continuare”Site-ul / Serviciile / Software-ul”), precum si termenii si conditiile care guverneaza abonamentul si anularea acestuia.

Utilizarea Site-ului (incluzand accesul, navigarea, achizitonarea abonamentului si serviciile de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si a politicilor si informatiilor afisate pe Site, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Definitii

Vanzator/Profesionist / Furnizor de servicii – Societatea T2 S.R.L

Cumparator/Client – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda in magazinul online DocIgniter.ro si/sau care se aboneaza la Serviciile / Software-ul oferite de Site.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica, care are sau obtine acces la continutul site-ului, dandu-si acordul cu privire la clauzele din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – reprezinta domeniul www.docigniter.ro apartinand Vanzatorului, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind Serviciile / Software-ul oferit(e) de catre Vanzator.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Software – orice tip de program de calculator / interfata electronica, proprietatea Vanzatorului, pus la dispozitia Clientului / Utilizatorului prin intermediul Site-ului.

Comanda – reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite care Vanzator intentia sa de a se abona la Serviciile/Software-ul de pe Site.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de abonamente si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut –  (a) toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor sau Clientilor de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Utilizatorului sau Clientului, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta; (d) informatii legate de servicii, si/sau tarifele/preturile practicate de catre Vanzator intr-o anumita perioada; (e) informatii legate de servicii si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; (f) date referitoare la Vanzator, sau alte date ale acestuia.

Contractul (documente contractuale)

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul DocIgniter.ro clientul este de acord cu modul de comunicare (telefon/email) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea comerciala.

Notificarea prin care clientului i se aduce la cunostinta stadiul comenzii dupa efectuarea ei, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Notificarea se face electronic sau prin telefon. Clientul / Utilizatorul va dobandi acces la Servicii / Software prin achizitionarea unei licente din categoriile disponibile si avand valoarea aplicabila la data achizitiei.

In anumite situatii vanzatorul isi rezerva dreptul de a face rectificari sau modificari obiective in comanda inaninte de a fi procesata, lucru care va fi notificat telefonic sau prin email clientului.

Prezentul acord numit “termeni si conditii”, informatiile si continutul din site, puse la dispozitie de catre vanzator, sunt documentele care stau la baza Contractului intre parti.

Drepturile de Proprietate Intelectuala (Copyright)

Intregul continut al Site-ului, Serviciilor si Software-ului incluzand dar nelimitandu-se la text, logo-uri, reprezentari stilizate, butoane, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, continut multimedia, software si alte date, numite generic „Continut” astfel cum este definit in preambul, sunt si raman proprietatea Vanzatorului sau, a furnizorilor si/sau producatorilor produselor oferite prin intermediul Site-ului si este protejat de legislatia aplicabile, inclusiv Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul expres scris al Vanzatorului.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin acesti termeni si conditii.

Politici de vanzare online

In magazinul online DocIgniter.ro ii este permis oricarui client/comparator sa plasese comenzi.

In anumite situatii vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul cumparatorului in vederea plasarii unei comenzi si/sau unele modalitati de plata acceptate, in cazul in care se constata ca in baza conduitei si/sau activitatii sale in magazinul online pot prejudicia in vreun fel DocIgniter.ro. In situatiile mentionate mai sus cumparatorul se poate adresa prin email departamentului de relatii cu clientii al site-ului pentru a putea fi informat cu privire la motivele care au dus la masurile mai sus mentionate.

Comunicare intre parti este directa si se realizeaza in mare parte electronic (email/sms) dar si telefonic daca este necesar. Interactiunea dintre parti este posibila accesand sectiunea “contact” din site.

Preturile aferente produselor comercializate in magazinul online DocIgniter.ro sunt exprimate in lei/ron si includ TVA. DocIgniter.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor afisate in magazinul online in orice moment fara notificare prealabila, inclusiv in cazul corectarii unor preturi eronat afisate.

Continutul si informatiile, folosite pentru descrierea produselor din magazinul online sunt exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala. Din punct de vedere legal, continutul magazinului online DocIgniter.ro nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare ci doar o prezentare/listare a ofertelor de produse pe care acesta le detine. Prin urmare, la momentul plasarii comenzii, aceasta constituie o oferta de cumparare a unui produs continut in oferta. Comanda plasata de dvs. va fi urmata de acceptul nostru functie de disponibilitate, moment in care contractual dintre parti devine un fapt. Toate comenzile (ofertele de cumparare) sunt supuse acceptarii de catre vanzator. Contractul intre parti se va referi strict la produsele pentru care s-a facut confirmare de acceptare a comenzii. 

Plata/Facturare

  • Preturile afisate in continutul Magazinului DocIgniter.ro includ TVA, conform legislatiei in vigoare.
  • Toate informatiile cu privire la pret, modalitate de plata, termen de plata sunt specificate in continutul comenzii pe care o plaseaza fiecare cumparator.
  • Modalitati de plata:  plata on line prin platforma securizata MobilPay.
  • In cazul platilor online vanzatorul nu se face responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de lei/ron. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta doar clientul.
  • Vanzatorul va emite o factura cumparatorului in baza comenzii plasate de acesta, iar cumparatorul se obliga sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
  • Vanzatorul va transmite in format electronic, factura emisa catre cumparator.
  • Prin transmiterea comenzii catre vanzator, cumparatorul isi exprima acordul de a primi factura in format electronic la adresa de email mentionata in comanda.
  • Cumparatorului ii revine obligatia de a actualiza informatiile de facturare ori de cate ori este necesar in vederea evitarii oricaror erori de facturare si comunicare a comenzilor.

Modificare /Anulare Comanda

Modificarea sau anularea unei comenzi se poate face telefonic cu ajutorul unui operator sau pe email la adresa support@docigniter.ro doar daca comanda nu a fost finalizata prin semnarea contractului.

Atat telefonic cat si pe email trebuie sa furnizezi numar comanda, date de identificare si solicitarea in clar.

Renuntarea la cumparare in mod repetat prin plasarea de comenzi si refuz de primire, poate fi considerata abuz si va fi tratat conform legislatiei in vigoare.

Forta majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente. Prezenta sectiune de Termeni si Conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului.

Dispozitii finale

DocIgniter.ro isi rezerva dreptul de a realiza oricare dintre urmatoarele actiuni, fara notificare prealabila:

 (1) sa modifice, sa suspende sau sa inceteze operarea sau accesarea magazinului online, sau a oricarei portiuni din magazinul online, pentru orice motiv;

 (2) sa modifice magazinul online, sau orice portiune a magazinului online, si orice reguli sau termeni aplicabili;

 (3) sa intrerupa operarea magazinului online sau a oricarei portiuni a magazinului online in functie de necesitatea realizarii de operatiuni de mentenanta programate sau neprogramate, corectare a erorilor, sau orice alte modificari care se impun.

 (4) sa modifice prezentele conditii de utilizare ale magazinului online in orice moment, fara instiintare prealabila.

Nulitatea oricarei clauze din prezenta sectiune « termeni si conditii », partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze devin inoperante in intreg sau in parte, sau in cazul in care nu au fost incluse anumite capitole/clauze, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, conform legislatiei in vigoare, se apropie cel mai mult de ceea ce partile contractante au intentionat sau intentioneaza sa obtina.